Általános nőgyógyászati vizsgálat

A nők leggyakrabban valamilyen kismedencei fájdalom, vérzési rendellenesség, hüvelyfolyás miatt fordulnak orvoshoz. Pedig a rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat  akkor is fontos, ha nincs konkrét panasz. Minden felnőtt vagy szexuálisan aktív hölgynél évente javasolt a nőgyógyászati kivizsgálás, melynek célja bizonyos, szexuális úton terjedő fertőzések, illetve a rák megelőző állapotainak időbeni felismerése, diagnosztizálása.

Várandósgondozás

Minden kismama számára ajánlott mindhárom trimeszterben a rendszeres terhesgondozás, amely biztonságot ad a szülésre készülő nőnek, a babának és a családjának; az orvos pedig kizárhatja az esetleges megbetegedések és szövődmények kialakulását. 20 éves szakmai tapasztalatommal egy cél vezérel: egészséges legyen a magzat a leendő anyukával együtt.

Ultrahangos vizsgálat

Rendelésemen lehetőség van ultrahangos vizsgálatra egy korszerű berendezéssel, melynek technológiáját több mint 20 éve kihasználva tudok a várandós anyáknak pontos felvilágosítást adni állapotukról.

Leletek kiértékelése, megbeszélése

Lehetséges hogy egy szakrendelésen nincs elég  ideje, vagy mersze feltenni kérdéseit, aggodalmait.  Számomra fontos az orvos és páciens  közötti  bizalmi légkört  megteremtése, hiszen a  szaktudás mellett az empátia és a kommunikáció is kiemelt szerepet játszik. Gyógyuláshoz elengedhetetlen , hogyzakszerű és megbízható válaszokat kapjon, a  beavatkozás menetéről, várható hatákonyságról, eredményről. Intim jellegű kérdésekre, próblémákra szakszerű és megbízható válaszokat kapjon!